bikeportal.org.ua

MTBO "У пошуках зими" 2018

Положение

Спортивнi змагання з велоорiєнтування

 MTBO "У пошуках зими"

Одеса, парк Шевченка

16 грудня 2018


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Змагання з орієнтування на велосипедах (МТБО) відносяться до велосипедних змагань категорії крос-кантрі.

Мета і завдання змагань - пропаганда здорового способу життя та велосипедного спорту серед широких верств населення, розвиток велоспорту в Україні, стимуляція кожного учасника до підвищення власних спортивних результатів і виявлення найсильніших спортсменів-любителів України.

Змагання проводяться за правилами Федерації Спортивного Орієнтування України (ФСОУ) та Міжнародної Федерації Орієнтування (МФО).

 

ОРГАНИЗАТОРИ

ВП ФСОУ в Одеський області

Піщурников Олег, Подруцька Наталія
e-mail: mtbo.more@gmail.com 

“Медоєди Тім”

 Коновалов Володимир, Бендик Андрій
https://www.facebook.com/medoed.mtb 

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Положення про змагання та фінальні протоколи будуть оприлюднені тут:

www.bikeportal.org.ua – Байкпортал, сайт підтримки спортивних змагань в Україні

http://odessaorient.blogspot.com - ВП ФСОУ в Одеський області

bike.od.ua/forum/viewtopic.php?f=35&t=36404#p471564 - сторінка події на одеському форумі велоспільноти

www.facebook.com/events/1047574268749121- сторінка події у Facebook.

 

ЧАС ТА МІСЦЕ ЗМАГАНЬ 

16 грудня 2018, ЦПКиО им. Т.Г.Шевченка.

Місце реєстрації та старту буде розташовано з урахуванням можливості під’їзду автомобіля. Більш детальна інформація про розташування буде надана пізніше.

 

РОЗПОРЯДОК ЗМАГАНЬ

10:00 - 10:55 – реєстрація учасників

10:55 - 11:00 – передстартовий брифінг

11:00 – старт першого учасника

13:00 – нагородження переможців

 

РАЙОН ЗМАГАНЬ

city_map_shevchenko_mtbo_unknown city_map_shevchenko_mtbo_unknown

  city_map_shevchenko_mtbo_unknown_satellite city_map_shevchenko_mtbo_unknown_satellite

 

ФІНАНСУВАННЯ

З метою підготовки карт та прокату спорядження для проведення змагань, учасник перед стартом сплачує стартовий внесок. При необхідності окремо оплачується оренда або придбання поворотного планшету для розміщення на кермі велосипеду карти місцевості з нанесеними мітками контрольних пунктів.

 

КАТЕГОРІЇ ТРАС, ВАРТІСТЬ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ПАРАМЕТРИ ДИСТАНЦІЙ

Зважаючи на завершення велосипедного сезону, та з метою популярізаціі даного виду велосипедного спорту й залучення до змагань любителів та початківців різного рівню підготовки, буде організовано два різновида трас: Спринт (середня дистанція) та Суперспринт (коротка дистанція). Рівень складності обох видів трас є простим відносно міжнародної класифікації.

Категорія 

Довжина 

Кількість КП 

Стартовий внесок *

Спринт

8-10 км

15-20

60 грн

Суперспринт

3-5 км

10-15

40 грн

* За умови попередньої реєстрації на сайті Байкпорталу та в гугл-формах до 14.12.2018 включно. При реєстрації в день змагань вартість на 20грн більше. Дітям знижка на участь 50%.

 

ГРУПИ УЧАСНИКІВ

До участі у велогонці допускаються особи віком 18 років і старше. Діти від 6-ти до 17-ти років включно допускаються до участі з дозволу та за присутності на змаганнях одного з батьків/опікунів, або при наявності розписки від батьків/опікунів та ксерокопій їх паспортів.

Траса 

Група І 

Група ІІ 

Група III

Спринт

Child (діти 6-17 років)

W21 (жінки)

M21 (чоловіки)

Траса

Група IV

Група V

Група VI

Суперспринт

Child (діти 6-17 років)

W21 (жінки)

M21 (чоловіки)

* За умови реєстрації менш ніж трьох учасників в окремих групах та категоріях, організатори можуть об’єднувати групи та категорії з метою підвищення мотивації та спортивного азарту учасників.

 

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ

Для приймання заявок відкрита реєстрация на сайті Байкпорталу (bikeportal) та в гугл-формах (google forms), якщо з Байкпорталом не склалося. Дублювати не треба.

УВАГА! Учасники, що не зареєструвались онлайн до 14.12.2018 (включно), сплачують більший стартовий внесок та стартують в кінці стартового протоколу (за наявності карт). Тож попередня реєстрація є вкрай необхідною для максимально точного розрахунку кількості наявних карт з планшетами та електронних чипів, а також упорядкує й прискорить реєстрацію на старті. Дякуємо за розуміння!

 

ВІДМІТКА

Електронна відмітка SportTime. Електронні чипи SportIdent - SI8, SI9, pCard та SportTime - ST50. Чипи SI-5, SI-6, SI-10, SI-11 працювати не будуть! 

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДИСТАНЦІЇ

Тип змагань – дистанція в заданому напрямку.

Місцевість – штучна лісопаркова зона з невеликою кількістю відкритих ділянок та окремих нежилих споруд. Покриття: твердий грунт, тротуарна плитка, асфальт.

Мета змагань – взяття всіх зазначених на мапі КП в правильному порядку, згідно їх нумерації, за мінімальний відрізок часу.

На змаганнях з велоорієнтування старт роздільний. Учасники змагань самостійно слідкують за своїми стартовими хвилинами згідно стартового протоколу, та самостійно виходять на старт. Учасники очищають електронний чип в станції очищення (CLEAR) і стартують шляхом відмітки чипом у стартовій станції (START). Потім кожен учасник самостійно бере свою карту з відповідної кишеньки картороздатки і вирушає на дистанцію. На дистанції, згідно виданим картам, розташовані контрольні пункти з унікальними номерами, які не повторюються в різних категоріях трас. Всі контрольні пункти будуть обладнані електронними станціями SportTime і призмою. Станція та призма можуть бути закріплені на найближчому до потрібного об’єкту дереві, але не більше ніж за 1-2м. Фініш зараховується шляхом відмітки чипом в фінішній станції. Після фінішу не забудьте завантажити в суддівську станцію дані зі свого чипу.

УВАГА! У разі взяття КП в невірній послідовності учасник дискваліфікується. Якщо учасник помітив свою помилку до відмітки чипу в фінішній станції (яка закриває можливість подальшого відмічання КП), у нього є можливість повернутись на трасу та пройти контрольні пункті в правильному порядку, починаючи з КП, на якому перервалася правильна послідовність. Наприклад, проїхавши 1-3-7-2-4-8-10-9-6-5, треба повернутись й продовжити з КП №3, так як 1 та 2 були взяті в правільній послідовності незалежно від того, скільки невірних КП були взяті між ними.

При відмітці чипів в станціях переконайтесь в наявності підтвердження звуковим сигналом, інакше можливе незарахування взяття КП. Проте небажана подвійна відмітка чипа в станціях (може не вистачити ячійок пам’яті чипа для залишившихся на дистанції КП).

 

НАГОРОДЖЕННЯ

Переможці та призери змагань на різних категоріях трас та у різних вікових групах будуть нагороджені пам'ятними медалями та грамотами.

 

БЕЗПЕКА УЧАСНИКІВ

Учасник має постійно носити під час змагань на дистанції шолом для захисту голови. Учасники, які не мають шолому, до участі у змаганнях не допускаються.

У вихідний день в парку багато відпочиваючих з дітьми. Під час руху на дистанції та перетинанні автодоріг та пішохідних доріжок, будьте уважні та не створюйте небезпечні ситуації.

 

Комментарии 

 
#1 Iriska 15.12.2018 16:47
Где будет место старта?
 

Інформація

MTBO "У пошуках зими" 2018
16.12.2018
Одесса
Положение
Обговороння на форумі bikeportal
Регистрация
Список зарегистрированных (43)
Результаты (25)
bikeportal.media:
Фото та відео (2)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (6 / 9.8)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників
bikeportal.reports:
Звіти учасників

коротке посилання на положення гонки:
ar.bikeportal.org.ua/7069
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 0.29584407806396