bikeportal.org.ua

ДУБКИ весняні (+ фінал Зимового термо-кубку з МТБ м. Києва) 2016

ОФІЦІЙНЕ ПОЛОЖЕННЯ ЗМАГАНЬ.

16 квітня 2016 року (субота) в парку в парку «Дубки» м. Києва відбудуться аматорські велоперегони з маунтінбайку «Дубки весняні» - 2016!

Запрошуємо вас взяти участь та підтримати учасників велоперегонів!

header_copy

polozhenie

Велоперегони «Дубки весняні» - 2016 є аматорськими велоперегонами з маунтінбайку.

«Дубки весняні» - 2016 - це фінальні змагання із серії клубних перегонів «Зимового кубку з МТБ м. Києва».

Завдання велоперегонів - пропаганда здорового способу життя і велосипедного спорту серед широких верств населення, популяризація та розвиток аматорського велоспорту в Україні, як видовищного виду спорту, пропаганда екологічно чистого виду транспорту та виявлення найсильніших гонщиків.

Організатори мають за мету залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою і спортом, привернення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок, формування традицій активного відпочинку та здорового способу життя.

Організатори — оргкомітет велоперегонів.

Головний суддя — Давиденко Павло.

Голова оргкомітету велоперегонів — Лозенко Олександр.

 

mestoprovedeniya

Велоперегони будуть проходити 16 квітня 2016 року в парку «Дубки».

Базовий табір гонки (точка старту):

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.474953&lon=30.425198&z=17&m=b

 

rozklad

Відкриття замагань та початок реєстрації: 10:00

Реєстрація: 10:00-10:45

Старт: 11:00

Нагородження призерів змагань: 13:00 (орієнтовно)

Нагородження переможців «Зимового кубку з МТБ м. Києва»: 13:15 (орієнтовно)
(нагородження за підсумками серії гонок кубку відбудеться окремо і додатково до нагородження переможців КК "Дубки весняні")

 

distanciya

Змагання проходять по трасі, рівень складності якої - високий середній, є підйоми та спуски, для велосипедистів базового рівня вмінь.

Трек траси: https://www.strava.com/activities/518711391/overview

Траса являє собою коло довжиною 3.5 км з набором висоти 150 метрів на 1 колі.

Дистанція траси: 5 кіл для чоловіків та 3 кола для жінок.

Місце для парковки авто: http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.476871&lon=30.425735&z=15&m=b

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.472092&lon=30.422087&z=15&m=b

 

kategorii

Гонка проходить в категорії open - відкрита для всіх бажаючих.

По цій трасі велоперегони будуть проводитися у наступних заліках (категоріях):

• «Чоловіки» - 5 кола

• «Жінки» - 3 кола

Залік в кожній категорії — особистий.

Орієнтовний час перебування на дистанції лідера на трасі - 12 хвилини на колі.

Після фінішу лідера старт закривається, учасники ідуть у залік по кількості пройдених кіл за мінімальний час.

 

dopusk

До участі у змаганнях допускаються особи віком від 18 років зі справним велосипедом, справними гальмами на кожному колесі та велосипедним шоломом, який обов'язково має бути застібнутий. Обмежень щодо типу велосипеда немає.

Учасники молодші 18 років до перегонів допускаються після надання письмового дозволу від батьків на участь в змаганні.

Організатори не мають технічної можливості перевірити справність велосипеда кожного учасника велоперегонів, за стан та справність велосипеда кожен учасник несе особисту відповідальність.

Організатори залишають за собою право не допустити до участі у змаганнях або дискваліфікувати учасників на велосипедах, технічний стан яких, на думку організаторів, не відповідає нормам, а також за порушення положень проведення велоперегонів чи невиконання вимог судді.

Всі учасники велоперегонів повинні мати: медичну довідку про стан здоров'я (оригінал), та спортивну страховку від нещасного випадку, діючу на дату перегонів.

При отриманні стартового номеру, учасник велоперегонів повинен віддати розписку про ознайомлення з положеннями аматорських змагань «Дубки весняні» - 2016, усвідомлення ризиків та особисту відповідальність за всі можливі наслідки від участі у змаганні, а також пред'явити суддям медичну довідку про стан здоров'я.

! Організатори велоперегонів не мають технічної можливості перевірити і оцінити достовірність документу медичного закладу, а також перевірити достовірність спортивної страховки на перегонах.

 

poryadok

Реєстрація на змагання здійснюється в два етапи - попередня реєстрація для складання реєстраційних списків, і реєстрація на місці проведення перегонів в день старту.

Попередню реєстрацію відкрито з 22-го березня 2016 р. на інтернет-сайті bikeportal.org.ua. Попередня реєстрація закривається 13-го квітня 2016 р. о 22-00.

Можлива реєстрація в день старту без попередньої реєстрації.

В день старту перед отриманням стартового номеру кожен зареєстрований учасник перегонів має надати розписку про прочитання та усвідомлення умов даних велоперегонів.

Організатори наголошують на тому, що положеннями змагань передбачено мати з собою діючу на 16 квітня 2016 р. медичну довідку про стан здоров'я (оригінал) та поліс спортивної страховки (страхування від нещасного випадку с вибраним ризиком «маунтінбайк»).

Довідка про стан здоров'я дійсна 1 місяць з дати її видачі лікарем, повинна містити круглу печатку медичного закладу та печатку лікаря, та дату її оформлення.

 

osobistavidpovidalnist

Кожен зареєстрований учасник перегонів особисто відповідає за технічний стан свого велосипеда, стан свого здоров'я, свої дії, адекватність поведінки під час велоперегонів, а також наявність медичної довідки про стан здоров'я та полісу страховки від НВ. У випадку отримання учасником перегонів травми внаслідок нещасного випадку, своєї помилки при керуванні велосипедом або такої помилки іншим(и) учасником(и) перегонів, технічної несправності велосипеда або через стан здоров'я, такий учасник несе персональну відповідальність за наслідки можливої травми і пошкодження свого велосипеда або екіпіровки тощо, при цьому матеріальне відшкодування не здійснюється (за виключенням страхових виплат при наявності страховки).

 

dobrovilniyvnesok

Попередня реєстрація відкрита з 13 квітня 2016 року у відповідному розділі інтернет-сайту bikeportal.org.ua.

Стартовий внесок для всіх категорій з 22 березня по 11 квітня складає 100 грн. за умови онлайн оплати на інтернет-сайті bikeportal.org.ua.

Стартовий внесок для всіх категорій з 12 квітня по 13 квітня складає 150 грн. за умови онлайн оплати на інтернет-сайті bikeportal.org.ua.

Попередня реєстрація припиняється 13-го квітня 2016 р. о 22-00

Стартовий внесок складає 200 грн. для тих, хто реєструється на стартовій галявині в день перегонів.

Стартові внески не повертаються.

За свій стартовий внесок учасники отримують:

• Участь в унікальних аматорський велоперегонах м. Києва;

• Стартовий номер учасника змагань;

• Питну воду для учасників, чай, печиво, тощо;

• Чергування/обслуговування карети швидкої медичної допомоги;

• Систему таймінга і суддівство команди Amers&Malinka;

• Добру атмосферу гонки з позитивною музикою та дотепним ведучим;

• Переможці і призери отримують медалі, грамоти, подарунки;

• Незабутню атмосферу спілкування та змагання!

 

poperedniypereglayd

Траса буде розмічена сигнальною стрічкою в день перегонів до 10:00. Всі бажаючі мають змогу подивитися трасу перед стартом.

Попередній перегляд траси відбудеться за наявності бажаючих. Про час проведення попереднього перегляду буде повідомлено у відповідній темі форуму bikeportal.org.ua.

 

poryadokstart

Старт масовий, по категоріям.

Старт: 11:00 («Чоловіки» і «Жінки»)

 

pravilaproxodzhennya

Під час проходження дистанції забороняється:

• «зрізання» траси. У випадку виходу за розмітку траси, учасник повинен повернутись на трасу у тій самій точці, де він її перетнув;

• неспортивна боротьба;

• пересування на велосипеді у не застібнутому на голові шоломі;

• пересуватися по трасі з неохайно закріпленим номером;

• заважати обгону зі сторони інших учасників.

Гонщики, що пересуваються верхи на велосипеді, мають перевагу над пішими гонщиками. Гонщики, що штовхають або несуть свої велосипеди, повинні пересувати по такій траекторії, щоб не створювати перешкоди руху іншим.
Гонщики, яких обганять на круг, повинні поступатися дорогою лідерам! Ті, що обганяють, повинні голосно сповіщати про намір обгону, крикнувши "обходжу праворуч" або "обходжу ліворуч". Безпечне проведення обгону є обов'язком того, хто обганяє!

У випадку поломки велосипеда або окремих його частин, дозволяється:

• ремонт велосипеда власними силами учасника та/або за допомогою вболівальників, інших учасників;

• заміна велосипеда. У цьому випадку учасник зобов'язаний прикріпити свій стартовий номер на новий велосипед;

• закінчити змагання пішки з велосипедом "на поводі".

У випадку сходу з дистанції, учасник зобов'язаний закінчити коло і повідомити суддів про своє рішення.

Виконання цих правил контролюється додатковими суддями на контрольних пунктах траси. Невиконання правил карається дискваліфікацією.

 

fors

У разі виникнення обставин непереборної сили (погодних, соціальних, політичних тощо), таких, через які проведення змагань може стати небезпечним - коло траси та їх кількість може бути змінено або перегони можуть бути припинені. У цьому випадку, фінальний протокол формується за результатами на момент прийняття рішення про їх припинення.

Також, трек траси може бути змінений, зважаючи на погодні умови та стан ґрунту. Зміна маршруту може відбутись у будь-який час, про що організатори мають повідомити з обґрунтуванням причин.

14. Особливості публічного заходу.

Велоперегони є публічним заходом. Беручи участь у ньому гонщики, вболівальники та інші особи , присутні на заході , автоматично дають згоду на зйомку на фото-, кіно-, теле-, відеоплівку, а так само - цифрові носії.

Фізична особа , яка погодилася на зйомки його на фото- , кіно- , теле- чи відеоплівку, цифрові носії, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя. Витрати , пов'язані з демонтажем виставки чи запису , відшкодовуються цією фізичною особою.

Переможці перегонів нагороджуються грамотами та призами, а серед усіх учасникиків будуть розіграні призи.

Організатори гонки вітають чесну боротьбу, бажають всім учасникам гарного настрою та перемоги!

FOOTER

 

Комментарии 

 
#1 Rodder 24.03.2016 15:48
треба качабельний трек
 
 
#2 amers 24.03.2016 16:04
сейчас попробую чот придумать
 
 
+2 #3 amers 25.03.2016 10:22
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jzlvbehoxbrenprn
 
 
#4 Rodder 25.03.2016 10:43
Цитирую amers:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jzlvbehoxbrenprn

гж
дякую!
 
 
#5 МОСК 30.03.2016 12:25
с мед.справками обязательно быть? или подскажите пожалуйста где её взять.
 
 
+1 #6 amers 30.03.2016 14:01
справку можно сделать пойдя к своему терапевту. можно дать денег в частной клинике шоб было быстрее. справку можно подделать

первое и второе - путь света

третье - путь идиота
 
 
#7 Sanzhara 05.04.2016 12:21
Ребята, кто подскажет где и как лучше оформиться страховку. Буду рад совету от того, кто уже имел опыт)
 
 
#8 amers 07.04.2016 13:52
Цитирую Sanzhara:
Ребята, кто подскажет где и как лучше оформиться страховку. Буду рад совету от того, кто уже имел опыт)


по страховке - нужна та, которая от несчастного случая - выплата - процент за травму, НЕ ОПЛАТА ЛЕЧЕНИЯ. оплата лечения - это ок, но там стоимость совсем другая, типа 10000грн+++ на год

покрывать должно участие в любительских соревнованиях - так и нужно говорить. сумма покрытия - тут уже сами смотрите. страховка на 1000 грн будет стоить копейки, но при переломе ключицы (самая распостранённая травма наверна) вы получите ну 100 грн. страховка окупиться (вложил 10 - получил 100), а вот лечение - нет. т.е по сути такая страховка - "на, простите, отьебись"

если перелом ключицы выйдет починить за 10000 грн, то это вам повезло. но в таком случае страховая самму должна быть около 50000 грн

т.е фактически норм страховка начинается от 100000 грн. когда я ездил в польшу на марафон шоб подать на визу доки нада предоставить страховой полис действующий на время прибывания на, как минимум, 30000 евро

тут шото рекомендовать конкретное я не буду
 
 
#9 amers 07.04.2016 13:54
в субботу и, скорее всего, в воскресенье, с 11 до 16 буду тусить на трассе и смогу показать что куда и как

были желающие глянуть в будние дни - но вот сегодня я заболел и сижу дома
 
 
#10 amers 08.04.2016 21:07
saturday night divas, кароч - шо мы делаем завтра (суббота, 9 апреля)
10:00-12:00 тупёж на трассе (я люблю тупить)
12:00-13:00 показ трассы (успеем 3 круга матрасно)
13:00-13:30 обед (ну а чо)
13:00-17:00 типа обучение езде по трассе*
* - покажу и обьясню как проезжать тот или иной участок. буду возиться до последнего желающего. те, кто не уверен в силах - берите еду на себя. тренироваться больше двух часов без поедания ништяков это как-то не совсем то, что нада
 
 
#11 amers 08.04.2016 21:08
063 349 08 11
 
 
#12 scourge 11.04.2016 13:52
Слухай, amers. А навіщо вся ця муть із довідками (про страховку ти все правильно написав), якщо учасники дають розписку? Ці обов'язкові довідки - це ж якийсь чисто український феномен.. В 90% випадків чесно зроблена довідка передбачає, що людині ну, поміряють тиск.
 
 
#13 amers 11.04.2016 22:01
Цитирую scourge:
Слухай, amers. А навіщо вся ця муть із довідками (про страховку ти все правильно написав), якщо учасники дають розписку? Ці обов'язкові довідки - це ж якийсь чисто український феномен.. В 90% випадків чесно зроблена довідка передбачає, що людині ну, поміряють тиск.


мнение о справках у тебя резко поменяется, если, к примеру, ты проведёшь мероприятие и на нём кто-то умрёт. это капец мрачный пример - но такая у нас страна. медсправка - страховка для организаторов, и она работает
 
 
#14 amers 11.04.2016 22:02
завтра, 12 арпеля, с 7 до 8 утра по гмт+2 буду на трассе и могу показать круг

если просыпаюсь и дождь - то отмена и дальше спать
 
 
#15 amers 12.04.2016 13:12
если всё пойдёт про плану - в 18-00 сегодня могу показать трассу

сбор - классическая стартовая поляна

95 проц что буду, но если что - отпишу тут
 
 
#16 amers 14.04.2016 10:40
если всё пойдёт про плану - в 18-00 сегодня (14.04) могу показать трассу

сбор - классическая стартовая поляна

95 проц что буду, но если что-то пойдёт не так - отпишу тут

063 349 08 11
 
 
#17 VSH 16.04.2016 09:29
дайтє немножко онлайна, будьте так добры
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 0.38602900505066